pirmdiena, janvāris 08, 2007

Tsunami tsunami came washing over me

Baltkrievi nogriezuši naftas vadu Krievijai, izskatās, ka lielais tautu brālības periods ir beidzies. Tautas Partija turpina strauji un bezcermionāli koncentrēt varu savās rokās, izskatās, ka tie arī ir izlēmuši beidzot neizlikties un likt saprast, ka pa katru cenu grib palikt pie varas. Šķiet arī, ka miers ASV starp demokrātiem un republikāņiem nu ir cauri, jo demokrāti jau sāk kurināt grillu, kā arī savu lomu nospēlē Buša šībrīža nespēja saprast, ka viņš vairs nav situācijas noteicējs. Tigra, mana trakulīgā kaķenīte, nes savu plīša draugu Egbertu padzerties pie ūdens un paikas. Gandrīz nokož un pēc tam cenšās atdarīt ar labu :) Ziemas joprojām nav, un šķiet, arī nebūs. Labāk būt pesimistam, vai ne?

Šonedēļ domāju pabeigt un publicēt otru recenziju par Manic Street Preachers diskogrāfiju. Šoreiz uz mana āķa būs nevienmērīgais, bet nozīmīgais un noteikti baudāmais "Know Your Enemy", kura vislielākie meistardarbi ir "Ocean Spray", "Freedom Of Speech Won't Feed My Children" un "Baby Elian".

Šonedēļ...cerams...arī beigsies visi lielie mācību trakumi manai meitenei, nu vismaz lielākajos vilcienos un tad varēsim uzvilkt elpu.

Viss ir cerams.

1 Komentāri:

Blogger Lapsa teica...

ceri vien! ;)

10/1/07 17:53  

Ierakstīt komentāru

<< Mājas